De VV Kapelle voert vanaf het beging van seizoen 2010-2011 een kledingbeleid in. Dit houdt in dat het voetbaltenue (sokken, broekje, en shirt) door de club wordt ingekocht. Lees het volledige kledingbeleid.

Met ingang van 1 september 2010 zijn wij een sponsorovereenkomst aangegaan met Herselman Sport en Hummel. Naast het merk Hummel voeren ze ook de merken Derbystar, Select en Stanno. Alle onze teams spelen in Hummel sportkleding en spelen wedstrijden of trainen met Derbystar of Select ballen. Tevens hebben Hummel en Herselman Sport het mogelijk gemaakt dat er op onze website een eigen online sportshop staat. Via een klik op de banner van de club webshop komt u direct in onze eigen online sportshop. In deze sportshop tref je alle artikelen uit de Hummel Teamwear catalogus aan. Heel eenvoudig kan iedereen snel en 24 uur per dag sportartikelen bestellen. Bestel je je sportartikelen via deze site dan steun je daar direct onze vereniging mee! Van iedere aankoop op deze site stroomt er direct geld in de clubkas van de vereniging. Hoe meer er besteld wordt via deze online sportshop hoe meer voordeel onze vereniging ervan heeft.   Heeft een elftal een sponsor dan kan de sponsor voor een vast bedrag per 3 jaar zijn of haar logo / boodschap op shirts, trainingspakken etc plaatsen. Zie voor meer informatie het hele kledingbeleid (zie link hierboven)