Beste leiders/trainers en ouders,

Zoals u weet is afgelopen woensdag de kick-off geweest van de ‘Rode Draad’. Vanaf vandaag gaat het ‘Rode draad leerplan’ van start. Het eerste maandthema is de opbouw van achteruit.

Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het ‘Rode Draad’ leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Tijdens de wedstrijden ligt deze maand de nadruk ook op de opbouw van achteruit. Aan het einde van de maand zijn de spelers vooruit gegaan in dit onderdeel van het voetbalspel. Het leren opbouwen zal zeker ten koste gaan van fouten en tegendoelpunten, die nemen we voor lief.

Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van jeugdvoetbalopleidingen, begeleidt dit traject en hij zal a.s. dinsdag 5 september aanwezig zijn tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen. Dit jaar zal hij de volgende data aanwezig zijn:

Dinsdag 5 september

Donderdag 5 oktober

Woensdag 1 november

Maandag 4 december

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met jeugd@vvkapelle.nl.