Beste leiders/trainers en ouders,

Woensdag 1 november gaat het derde maandthema van start: verbeteren van het doorkomen via de zijkanten. Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het ‘Rode Draad’ leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Tijdens de wedstrijden ligt deze maand de nadruk ook op het verplaatsen van het spel. Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van jeugdvoetbalopleidingen, begeleidt dit traject en hij zal as woensdag 1 november aanwezig zijn tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen. Dit jaar zal hij de volgende data aanwezig zijn:

• Woensdag 1 november
  • Maandag 4 december

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen met jeugd@vvkapelle.nl.