De betekenis van de icoontjes bovenaan in het onderstaande programma overzicht zijn als volgt:

Het eerste icoontje (het huisje) klik deze aan voor de thuiswedstrijden.
Het tweede icoontje (het huisje met de pijl) klik deze aan voor de uitwedstrijden.
Het derde icoontje (0‐0) klik deze aan voor de uitslagen.
Het vierde icoontje, klik deze aan voor algemeen nieuws.

Voor aanwezig‐/vertrektijden van jeugdteams, klik op regel met desbetreffend elftal. Vervolgens opent er een nieuw scherm met meerdere gegevens over de wedstrijd. Als u wat naar beneden scrolt ziet u achter "Tijd aanwezig" de tijd die u zoekt. Voor meer details klik in het overzicht op het zwarte cirkeltje, in voetbal.nl moet je evt. nog een account aan maken.

Niet goed leesbaar op smartphone?:

Open Programma Wedstrijdsecretrariaat in nieuw venster

Open KNVB Programma in nieuw venster

OPGELET

Beste leiders en trainers,

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de hoekvlaggen en netten van de velden 1 en 2, na iedere competitie- en oefenwedstrijd op te ruimen. De hoekvlaggen op veld 3 kunnen blijven staan.
Beste leiders van Kapelle E- en F-Pupillen, zou u zo vriendelijk willen zijn om op zaterdag na de wedstrijden de pupillendoelen op te ruimen zodat de leiders die daarna komen dit niet hoeven te doen. Ook wordt u verzocht om de pupillendoelen bij wedstrijden vast te zetten met de pinnen die eraan zitten. Dit om het omwaaien te voorkomen. Ik reken op uw medewerking. Ook na iedere training (zeker op de donderdagavond) wordt u verzocht om de grote doelen van het kunstgras af te halen.