SSK Keukenstudio te Kapelle, tevens sponsor van het 1e elftal van de Kapelse club heeft ook de toekomst, het jeugdteam JO10-1 uitkomend in de 1e klasse zaterdag ondersteund. Het jeugdteam draait al een aantal seizoenen bovenin mee in de competities met al diverse kampioenschappen op hun naam. De jongens met ook een jonge dame in hun midden zijn voorzien van trainingspakken gepersonaliseerd met hun eigen naam, clublogo en natuurlijk het beeldmerk van de sponsor SSK Keukenstudio. Elke wedstrijd in deze competitie die wordt gespeeld in zowel Zeeland als Brabant is een finale, want iedereen kan voetballen, durft elkaar blindelings aan te spelen en kan individuele acties maken. Dit resulteert vaak in aantrekkelijk voetbal om naar te kijken waar ook spanning en beleving aan de kant van het publiek te merken is. SSK Keukenstudio uit Kapelle heeft er 10 jonge ambassadeurs bij die Kwaliteit, Creativiteit en Sportiviteit samen brengen. U bent natuurlijk allen van harte welkom om als voetballiefhebber deze jonge sterren te zien schitteren op de zaterdagochtend! Het JO10-1 jeugdteam bestaat uit de volgende personen; vlnr staand Dennis Jopse (sponsor), Maartje van Woerkom, Tycho van Berkel, Stenn de Mol (keeper), Cas Rooze, Kai van der Meij, Eddy Almekinders (trainer). Gehurkt vooraan vlnr Finn Sonke, Stein Kruithof, Daan Almekinders, Levi Jopse, Coen van Ee.

.image1