Beste leiders/trainers en ouders,

Dinsdag 3 april gaat het achtste maandthema van start: verbeteren van het uitspelen van een overtal situatie. Dit thema staat centraal tot 16 mei.

Iedere trainer/leider heeft voor zijn/haar leeftijdscategorie het ‘Rode Draad’ leerplan ontvangen zodat zij kunnen zien wat er van hun verwacht wordt en zij zich goed kunnen voorbereiden op de trainingen.

Maandag/dinsdag zijn de individuele trainingen en woensdag/donderdag de wedstrijdgerichte trainingen. Deze maand de nadruk ook op het verbeteren van het inspelen van de spitsen.

Het doel is om de spelers aan de hand van de 10 maandelijkse thema’s oefenstof aan te reiken waardoor ze plezier hebben in het spel en zich ontwikkelen als voetballer.

Mark de Horn, van jeugdvoetbalopleidingen, begeleidt dit traject en hij is dinsdag 3 april aanwezig tijdens de trainingsavond. Hij zal de trainingen observeren, adviezen geven, vragen beantwoorden etc. Iedere maand komt hij een avond naar de club om te helpen. Dit seizoen zal hij de volgende data aanwezig zijn:

Dinsdag 3 april
Woensdag 16 mei
Donderdag 7 juni

Als u nog vragen heeft of er zijn leiders/trainers die nog geen leerplan hebben ontvangen dan kunt u
contact opnemen met jeugd@vvkapelle.nl.