• Aanmelden als vrijwilliger

Welkom bij V.V. Kapelle, wij zijn erg blij u als vrijwilliger te verwelkomen. Via onderstaand formulier kunt u zichzelf aanmelden als vrijwilliger bij V.V. Kapelle.

Let erop dat alle gegevens juist worden ingevuld. Controleer voor verzenden of alle gegevens juist en naar waarheid zijn ingevuld.

Waarom vragen we u in te schrijven als vrijwilliger?
    Een paar redenen:

• Als u lid bent als vrijwilliger betaalt u geen contributie, maar bent u wel aanvullend verzekerd bij de KNVB.
    • Als lid staat u geregistreerd bij de V.V. Kapelle en kunt u optimaal gebruikmaken van de Voetbal.nl app. Op deze wijze wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en evenementen bij V.V. Kapelle.
    • Via de Voetbal.nl app gaan we op termijn het vrijwilligerswerk plannen.

Hoe u de Voetbal.nl app kunt krijgen leest u hier.

Wilt u weten hoe V.V. Kapelle omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacyverklaring

• Aanmelden als Vrijwilliger

Voornaam
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Nationaliteit
    Straatnaam
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Mobielnummer
    Herhaal email
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!

Versturen