• Beste leden, vrijwilligers, supporters en sponsors van v.v. Kapelle,

Het is alweer 4 weken dat we opnieuw niet trainen, voetballen en de kantine dicht is. Het coronavirus blijft maar roet in het eten gooien.
    Ondanks dat, wens ik iedereen die de v.v. Kapelle op wat voor manier dan ook een warm hart toedraagt, een goed en gezond 2022.
    Weer een start van het nieuwe jaar zonder een nieuwjaarsreceptie. Jammer, want dat betekent dat we niet met elkaar kunnen toosten op een mooi jaar, elkaar het beste kunnen wensen en vooral niet gewoon gezellig bij elkaar kunnen komen. Ik mis dat enorm en hoop dat jullie dat ook zo ervaren.
    Hopelijk komt er snel verbetering in de situatie (gelukkig mag de jeugd weer trainen en onderling een partijtje spelen) zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten op of rond het voetbalveld.
    Namens het bestuur bedanken we voor je inzet in het afgelopen jaar en een proost op het jaar dat voor ons ligt.

Met vriendelijke groet,
    namens het bestuur van de v.v. Kapelle,

Kees Vink