• Beste leden en vrijwilligers van v.v. Kapelle,

Een voetbalvereniging als de v.v. Kapelle (VVK) kent alleen bestaansrecht dankzij de vele vrijwilligers. Zij zorgen voor de trainingen, de kantine, sponsors werven, lotenverkoop, de ontvangst van clubs, het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, terreinbeheer, klussen en ga zo maar door. Voor het nieuwe seizoen 2022-2023 willen we het bestuur uitbreiden met 3 à 4 bestuursleden.

Om welke taken gaat het dan?
    1. De coördinatie van alles rondom de kantine wat nu nog door Roel Hendrikse wordt gedaan.
    2. De verbinding tussen de commissie technische voetbalzaken met het bestuur.
    3. De coördinatie van het vrouwenvoetbal. We willen dat graag invullen met 1 of 2 vrouwen.

De hoeveelheid taken die we nu als bestuur hebben, wordt te groot. Daar klagen we nooit over, maar willen dit graag in de toekomst voorkomen. Vandaar deze oproep.
    Uiteraard kan elk bestuurslid je veel meer vertellen over de 3 genoemde taken. Als je het leuk vindt en belangstelling hebt, spreek ons van het bestuur dan aan op zaterdag. Wij zullen ook een aantal mensen rechtstreeks vragen om in het bestuur plaats te nemen.

We hopen dat jullie serieus na willen denken over deze belangrijke oproep.
    Het gaat me na aan het hart als ik zou zien dat zaken minder goed gaan in de club omdat ik als bestuurslid mijn taken niet meer voldoende kan uitvoeren. Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben en dat wil ik graag behouden.
    Laat het ons weten als je mee wilt doen!

Met vriendelijke groet,

Kees Vink