• Corona update: maatregelen vanaf zaterdag 13 november 2021

• 0
  • De nieuwe maatregelen van het Coronaprotocol zijn geldig vanaf 13 november tot en met 4 december.

Met de nieuwe regels vanuit de overheid hebben we een protocol opgesteld voor onze vereniging.

Ons sportpark Groene Woud is enkel toegankelijk voor sporters en begeleiding.
    Toeschouwers zijn helaas niet welkom.
    We vragen bij het betreden van het sportpark aan iedere sporter die 18 jaar of ouder is om een coronatoegangsbewijs (CTB). Heb je een geldig coronatoegangsbewijs, dan krijg je een bandje, waarmee je eenvoudig kunt laten zien dat je van kleedkamers, toiletten en kantine gebruik mag maken.
    Heb je geen (geldig) CTB, dan krijg je geen bandje en gelden onderstaande genoemde uitzonderingen:

- Ben je jonger dan 18 jaar, dan mag je zonder CTB gebruik maken van de
      kleedlokalen en in de kantine verblijven;
    - Ben je begeleider van een team, dan mag je zonder CTB de kleedlokalen en toiletten betreden;
    - Ben je rijouder, dan mag je het sportpark betreden (met of zonder CTB);
    - Ben je scheidsrechter, dan mag je het sportpark betreden (met of zonder CTB);
    - Ben je vrijwilliger die functioneel aanwezig moet zijn, mag je het sportpark, de
      kleedlokalen en kantine betreden (met of zonder CTB).

De kantine en het terras kan enkel worden gebruikt door sporters en begeleiding met CTB. Je moet allemaal verplicht zitten. Staan is niet toegestaan.
    Als een speler/leider/trainer na afloop van de wedstrijd geen gebruik maakt van de kantine of het terras, dan dient hij/zij het sportpark z.s.m. te verlaten.

We vragen een ieder om je verantwoording te nemen en je te houden aan dit protocol en de algemene corona maatregelen. Spreek anderen erop aan als je ziet dat hij/zij even een regel vergeet. Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking.
    Zodra er weer veranderingen in de protocollen komen, zullen we hier uiteraard weer over communiceren.

Namens het bestuur van de v.v. Kapelle