• Hallo allemaal,

Op zaterdag 25 juni 2022 is het weer zover! Dan organiseren we de Familiedag bij v.v. Kapelle.

Naast veel gezelligheid én aanwezigheid van lekker eten (verzorgd door Vishandel Sjaak Tramper) wordt er natuurlijk ook (recreatief en prestatief) gevoetbald door verschillende teams.

Voor een eerlijke indeling bij de recreatieve teams willen we vragen bij deze teams minimaal 1 vrouw/meisje aan te melden en een jeugdspeler van ongeveer 10 jaar oud.

Deze dag hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig die mee willen helpen achter de bar. Aanmelden kan via Paul of Annette per e-mail: schoorlp@zeelandnet.nl

- 12.00 uur aanmelden van de teams.
    - 12.30 uur starten we met de wedstrijden.
    - Rond 17.00 uur willen we de prijsuitreiking verzorgen.
    - Vanaf 17.30 uur vangt het buffet van Sjaak Tramper aan.
    - Vanaf 18.00 uur zal DJ Vané de muziek verzorgen.

Gedurende de middag van 12.00 tot 16.00 uur kunnen er loten gekocht worden (5 loten voor € 5,00) voor de loterij. Er zijn prachtige prijzen te winnen van o.a. de Hapro, De Kromme Spaak, Jumbo Van Boven, J. Bouwens Verhuur, Sport Point de Bie, Hubo bouwmarkt Kapelle, de Flowershop, Boone Optiek, Natasja Mode, Boekhandel Lectori, Elektro Lamper en een aantal andere gulle gevers!

Aanmelden
    We hebben als organisatie besloten dat de aanmeldingen voor 1 juni 2022 binnen moeten zijn. Nu gaan we alle bestellingen doorgeven en verder voorbereiden voor een mooie en hopelijk zonnige dag!

Jeugdleden en jeugdige deelnemers aan het toernooi, krijgen ook een bandje en kunnen dan frites en een snack bestellen in de kantine.

Tot 25 juni!

Met sportieve groet,