• Nieuwjaar, ALV en verlenging contract trainers 1e en 2e elftal

• 0
  • Op 9 januari zou de nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Helaas kan ik niemand "live" een goed nieuwjaar wensen en de traditionele speech houden. Dat gaat met de huidige maatregelen niet. Toch wil ik 2 belangrijke nieuwsberichten met jullie delen.
    Dus de social media maar gebruiken om jullie een heel goed, gezond en hopelijk toch weer ergens dit voorjaar een voetballend 2021 te wensen.
    Het is en blijft een enorm gemis om niet op zaterdag wedstrijden te volgen en gezellig in de kantine met elkaar een biertje te drinken.

Als bestuur hebben we besloten dat de ALV die we normaal in september houden, dit jaar bij uitzondering schriftelijk te houden.
    Dat betekent dat we rond 15 februari alle leden een agenda toesturen. Daarin wordt vermeld hoe de procedure verloopt.
    Langer uitstellen vinden we eigenlijk niet oké. Digitaal zou ook kunnen maar dat durven we niet goed omdat de digitale verbindingen toch vaak niet erg stabiel zijn en vaak met meer dan 20 mensen niet goed verlopen.
    We nodigen u uit om mee te doen met deze schriftelijke ledenvergadering, uw stem te laten horen (via de mail) en eventuele vragen te stellen.

Als laatste ben ik blij te kunnen melden dat zowel voor het 1e als de 2e selectie de trainers hun contract hebben verlengd met een jaar.
    Als bestuur zijn we blij dat Olaf Filius als hoofdtrainer van het 1e samen met Maikel Nieuwenhuize als 2e trainer volgend jaar weer voor het 1e staan. Ook voor het 2e geldt dat Rob Oostrom (hoofdtrainer) en Jon Herselman (2e trainer) ook hun toezegging hebben gedaan.

Hopelijk zien we elkaar weer snel rond het voetbalveld.
    namens het bestuur, Kees Vink (voorzitter)