• Pupil van de week

   

   

  1. De werkgroep jeugd kiest in overleg met de trainers een of meerdere pupillen van de week.

  2. De ouders en de pupillen worden door de betrokken jeugdleider ingelicht en voorgelicht over de gebeurtenissen op de wedstrijddag (zie onderstaande).

  3. De betrokken jeugdleider vraagt de pupilen en zijn/haar ouders om een stukje te schrijven voor de aankondiging op de diverse kanalen. We vragen dan ook om toestemming voor het plaatsen van dit stukje op de diverse kanalen.

  4. De pupil is om 13:00 uur aanwezig en wordt ontvangen door de leider van het eerste elftal en een bestuurslid in de bestuursunit. De ouders zijn hier ook van harte welkom. Ouders en pupil krijgen iets te drinken aangeboden. Als de ouders iets willen vastleggen die dag qua foto en/of film zijn zij daar zèlf verantwoordelijk voor.

  5. Om 13:15 uur gaan de ouders weg en volgt de wedstrijdbespreking. De pupil wordt door de leider voorgesteld aan de selectie en staf.

  6. Om 13:30 gaat de pupil mee naar de kleedkamer en trekt zijn/haar voetbalschoenen en trainingspak aan. Voetbalschoenen heeft hij/zij zelf meegenomen. Het trainingspak krijgt de pupil tijdelijk van de vereniging.

  7. Dan volgt de warming-up. Het begin daarvan mag de pupil actief meedoen. Een reservespeler begeleidt de pupil tijdens het intrappen. Aan het eind van de warming-up kan er evt. een elftalfoto worden genomen (ouders dienen klaar te staan met camera).

  8. Na de warming-up neemt de leider de pupil mee naar de scheidsrechter en stelt hem/haar voor.

  9. De pupil komt het veld op met de selectie en is aanwezig bij de toss. Daarna mag hij/zij de aftrap doen en scoren in het doel.

  10. De pupil blijft bij de wedstrijd en volgt deze vanuit de dug-out.

  11. In de rust gaat de pupil in principe mee de kleedkamer in (hoofdtrainer moet toestemming geven).

  12. Na de wedstrijd neemt de pupil afscheid van spelers en staf in de kleedkamer. Daar krijgt de pupil een gesigneerde bal van de aanvoerder. Deze bal mag de pupil houden. De bal wordt op de wedstrijddag klaargelegd in de bestuursunit. Met een watervaste zwarte stift.

  13. De leider brengt de pupil dan terug naar zijn/haar ouders. Ouders en pupil worden uitgenodigd om in de bestuursunit iets te drinken.

  14. Om 16:30 wordt er afscheid genomen.