• Tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2022-2023 tussen Kapelle 1 – SKNWK 1 zijn Wout uit de JO12-1 en Coen uit de JO12-2 de pupillen van de week.

Even voorstellen:

Hoi,
    Ik ben Wout van Wingen. Ik ben 11 jaar en ik speel in JO12-1. Ik sta meestal in de verdediging, positie linksback. Ik ben niet echt fan van één bepaalde club maar kijk graag naar voetbalwedstrijden. Mijn hobby's zijn natuurlijk voetballen en ook skiën en mountainbiken. Ik vind het heel leuk om een keer pupil van de week te mogen zijn en heb er veel zin in!

Hai,
    Ik ben Coen van der Griend en ik ben 11 jaar. Ik ben keeper bij JO12-2 en zo af en toe speel ik ook in het veld om even mijn energie kwijt te raken. Mijn favoriete keeper is Bijlow en ben dan ook voor Feyenoord. Verder vind ik het leuk om buiten te zijn en te gamen. Ik vind het leuk om deze keer pupil van de week te mogen zijn!