• Tijdens de competitiewedstrijd Kapelle 1 – Prinsenland 1 zijn Ferry en Milan uit de JO11-2 de pupillen van de week.

Even voorstellen:

Hoi allemaal,
    Mijn naam is Ferry en ik speel in de JO11-2 als keeper. Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8. Ik hou heel erg van voetbal. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord en mijn idolen zijn Justin Bijlow en Sebastian Szymański. Ik vind het super leuk dat ik pupil mag zijn en ik heb er ook erg veel zin in! Hopelijk kom je zaterdag het eerste aanmoedigen en zie ik je daar!

Groetjes Ferry

Hoi!
    Ik ben Milan Visser, 10 jaar oud. Ik speel bij v.v. Kapelle/Hansweertse Boys JO11-2. Ik vind het heel leuk om te voetballen en te trainen, ook game ik graag. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord. Ik vind het leuk dat ik vandaag pupil mag zijn!

Groetjes van Milan