• Tijdens de eerste thuiscompetitiewedstrijd van 2020 tussen Kapelle 1GPC Vlissingen 1 zijn Owen en Skip uit de JO8-2 de pupillen van de week.

Even voorstellen:

Mijn naam is Owen Mesu, ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 van OBS de Moolhoek. Ik speel bij de JO8-2 en mijn favoriete speler bij Kapelle 1 is Cas de Waard. Mijn hobby’s zijn voetballen, breakdance, zwemmen en gamen. Mijn favoriete clubs zijn Ajax, Feyenoord en Bayern München. Mijn favoriete spelers zijn Donny van de Beek, Ducan Tadic en Virgil van Dijk.

Groetjes van Owen

Skip is 6 jaar (a.s. maandag 7 jaar!) en voetbalt in JO8-2. Zijn teamgenoot is Owen. Zijn hobby's zijn voetballen, tennissen, fietsen en buiten spelen. Zijn favoriete speler is Messi. Hij heeft er veel zin in om pupil van de week te zijn. Tot zaterdag!