• Tijdens de competitiewedstrijd Kapelle VR1 – ST MOC’17/Halsteren VR2 zijn Lizzy en Tess uit Kapelle MO13-1 de pupillen van de week.

Even voorstellen:

Mijn naam is Lizzy Moerland. Ik ben 11 jaar oud en speel sinds dit jaar voetbal. Ik speel bij de MO13-1. Mijn favoriete club is Feyenoord. Verder vind ik het leuk om te tekenen en bakken.

De positie waar ik het liefste speel is middenveld of spits. Als het nodig is, dan wil ik soms ook keepen. Tijdens de wedstrijd ga ik letten op de samenwerking en de posities van de middenvelders.

Mijn naam is Tess Rijnhout en ik ben 11 jaar oud. Ik voetbal al 5 jaar bij v.v. Kapelle. Dit jaar speel ik bij de leukste MO13-1. Mijn positie is verdediging, maar soms sta ik in de spits of op het goal. Mijn favoriete club is Ajax, maar ik ben ook fan van de Leeuwinnen. Naast voetballen vind ik het ook leuk om te schilderen, tekenen, bakken en naar voetbal kijken. In de wedstrijd ga ik letten op de verdediging en de samenwerking.