• Steun de club, koop de voorraad!

Beste leden,

Door de aanhoudende Corona maatregelen wordt er helaas niet meer in competitieverband gevoetbald op Sportpark het Groene Woud en is de kantine al een tijd gesloten. Helaas is er ook nog geen zicht op opening van onze kantine. Daardoor lopen we als vereniging aanzienlijke kantine inkomsten mis en dreigt een nog hogere kostenpost wegens de (beperkte) houdbaarheid van producten. Daarom verkopen we wederom een deel van de voorraad op dinsdag 22 december 2020 en op woensdag 23 december 2020.

Hoe kun je iets kopen?

• Vraag in je omgeving aan familie of vrienden of men iets wil afnemen;

• Kijk op de bijgevoegde prijslijst (zie volgende pagina) en bepaal de te bestellen hoeveelheden;

• Klik op Bestellen en vul het online bestelformulier in. Enkel online bestelformulieren worden verwerkt;

• Je ontvangt een uitnodiging per e-mail met een tijdsblok jouw bestelling af te halen. Dat zal zijn tussen 19:00 uur en 20:30 uur op dinsdag 22 december 2020 of op woensdag 23 december 2020;

• Haal je bestelling op tijdens het tijdsblok dat je hebt ontvangen, volg daarbij de aanwijzingen op;

Betalingen alleen per pin!

Op = Op, bestellingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Help jij ons van de voorraad af??

Klik op onderstaande link en vul het bestelformulier in.

Werkgroep Kantine

Chocolade****

mei/juni 2020

€ 0,50 p reep

* Prijzen van bieren inclusief: BTW en Statiegeld.

** Varia Frisdrank: krat vol met fris, van elk soort twee flesjes: sinas 2 fl., cola 2 fl., enz.

*** Diverse smaken

**** Mars en Twix