• Voetbal.nl app

  Download de Voetbal.nl app en maak een account aan met het e-mailadres waarmee je bij V.V. Kapelle bent ingeschreven in de ledenadministratie.

  Met de app blijf je niet alleen op de hoogte van alle wedstrijden, maar ook van alle activiteiten en evenementen.
  Via de app krijgt ieder lid alle relevante informatie over het eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten.
  Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.

  Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en V.V. Kapelle afspeelt.

  Als je de Voetbal.nl app gaat installeren, zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen.
   Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij V.V. Kapelle in de ledenadministratie bekend staat.

   Hoe weet ik met welk e-mailadres ik bekend ben bij V.V. Kapelle? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van V.V. Kapelle ontvangt, is het adres waarmee je bij V.V. Kapelle bekend staat.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij V.V. Kapelle bekend staat.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem dan contact op via: secretaris@vvkapelle.nl
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is dan reeds gelegd.